Kurser

Har du lust att prova själv hur det känns att jobba med det här härliga materialet?Vill du  tillverka något fint till dig eller som present?

Unna dig en kreativ kurs i mysig atmosfär.

Här kan du ringla, kavla, tumma, dreja och skulptera, antingen kan du jobba självständigt efter egna idèer under min handledning eller så kan du följa mina förslag. Verktyg och material finns.

Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller redan kan en hel del. Min verkstad är inte så stor, så grupperna är liten, vilket medför att alla hinner med att utveckla sig optimalt utifrån sin egen kundskapsnivå.

Och varför inte ge bort en kurs som present?  Presentkort fixar jag!

Helgkurs
En intensiv keramik-helg. Vi träffas lördag och söndag, 10.00-16.00 inkl. lunchpaus. I kursen ingår en till kväll som äger rum ca två veckor senare där vi målar och/eller glaserar våra saker.

Kursavgift: 2.900 SEK/pers vilket inkluderar material, bränning, kaffe och lunch
Kurstid: 12 timmar vid 2 tillfällen plus 2 timmar glasyrkväll

 

Kvällskurs, 5 gånger
Vi träffas en veckokväll, 5 gånger i tre timmar.
Det finns gott om tid att prova på olika tekniker och att hålla på med flera alster samtidigt som man kan fortsätta med vid nästa tillfälle.

Kursavgift: 2.700 SEK/pers vilket inkluderar material, bränning och fika
Kurstid: 15 timmar vid 5 tillfällen

 

Prova på keramik, 1 gång
Här får ni möjligheten att prova allt ni hinner med om 3 timmar. Om ni vill sitta bakom drejskivan och kämpa, om ni vill skulptera eller måla, det är ni som väljer vad jag ska visa.

Kursavgift: 650 SEK/pers vilket inkluderar material, bränning och fika
Kurstid: 3 timmar vid 1 tillfälle

 

Barnkurs, max. 5 barn
Den här kursen är lämplig för barn i skolåldern, från 6 år och uppåt.  Mindre barn är välkomna tillsammans med en vuxen. Vi formar, kavlar, drejar och kladdar självklart.

Kursavgift: 300 SEK/barn
Kurstid: 2,5 timmar vid 1 tillfälle